Onze toppers van de tweede speeldag in de Super League: Anderlecht, Gent en Standard

Onze toppers van de tweede speeldag in de Super League: Anderlecht, Gent en Standard
Foto: © Louis Evrard

Het nieuwe seizoen in de Super League is begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de tweede speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Anderlecht onder stoom

Speeldag 1 was voor paars-wit nog niet meteen een wandeling in het Genkse park (0-0), maar op speeldag 2 speelde het erg sterk. Keepster Senaeve zorgde ervoor dat het geen 8-0 werd, maar de 4-0 was wel bevredigend.

Met de 4 op 6 doen de troepen van Patrick Wachel helemaal mee bovenaan het klassement. Samen met Gent en Standard - die gelijkspeelden - zijn dat misschien wel de grote titelfavorieten.

Vermakelijke topper

Gent - Standard, dat was om duimen en vingers af te likken. De 1-1 was misschien wel al bij al billijk, het moge duidelijk zijn dat deze teams mee zullen strijden aan de top van het klassement.

De spanning zal er zeker zijn dit seizoen. En dan blijft het uitkijken wat er nog zal gebeuren met de andere teams. Leuk wordt het in ieder geval wel dit seizoen.

De nul is weg

Na twee speeldagen heeft iedereen al minstens een punt gepakt. Dat is minstens belangrijk voor het vertrouwen, maar het toont ook aan dat iedereen wel zijn puntjes kan pakken in deze competitie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties