Heel haar leven al fan van het goed gestarte Feyenoord: "Het belang van Kuyt is immens, hij kan ze op sleeptouw nemen"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Corina Luijks (Eva's Tienen) is fan van Feyenoord en ziet de Rotterdammers dit jaar erg goed beginnen

Heel haar leven al fan van het goed gestarte Feyenoord: "Het belang van Kuyt is immens, hij kan ze op sleeptouw nemen"
Foto: © Photonews

De verrassing van de avond in de Europa League was misschien de overwinning van Feyenoord tegen Manchester United. Hoewel? In de Kuip draait het dit jaar bijzonder goed. Dat beseft ook Corina Luijks, Nederlandse voetbalster in België en fan van de Rotterdammers.

Luijks speelt momenteel in België bij Tienen, maar volgt vooral het Nederlandse voetbal op de voet. Ze is al sinds jaar en dag fan van Feyenoord en ziet hen nu ook opnieuw nog eens echt een goede start maken in de Eredivisie. 15 op 15 én winst in de Europa League, beter kan je echt niet beginnen.

"Ik supporter inderdaad al mijn hele leven voor Feyenoord, maar de laatste jaren gaat het wat minder met het team. Dat ze dit seizoen goed gestart zijn en bovenaan staan doet enorm veel deugd. Laten we hopen dat dit aan het eind van het seizoen nog steeds zo is", droomt Luijks al van een titel in de Eredivisie.

Het belang van Dirk Kuyt in het team mag zeker niet worden onderschat: "Hij is nog steeds heel belangrijk is voor de ploeg. Je ziet dat hij de laatste wedstrijden ook weer doelpunten maakt op belangrijke momenten. Alleen zal hij zijn wedstrijden moeten uitkiezen, want met de Europa League en de Beker erbij zitten we al snel aan drukke weken met drie wedstrijden in een week."

"Die zal hij niet alle drie meer voluit kunnen meedoen. Het is ook aan de trainer om hem in te zetten bij de belangrijkste momenten waar hij ook meteen veel ervaring kan bijbrengen. Zeker in de Europese wedstrijden kan hij een jonge groep op sleeptouw trekken. En als hij er niet bij is? Dan hebben ze genoeg kwaliteiten om dat op te vangen."

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties