Lauren Huys voorspelt: "Super Sunday? Het zouden wel eens twee gesloten wedstrijden kunnen worden"

Lauren Huys voorspelt: "Super Sunday? Het zouden wel eens twee gesloten wedstrijden kunnen worden"
Foto: © Photonews

Net als vorig seizoen pakt Voetbalkrant.com uit met een heuse pronostiek van de speeldag. En dit seizoen zetten we nog meer dan ooit in op vrouwenvoetbal. Dus ja, ook vrouwen mogen hun pronostiek doorgeven dit seizoen.

Voor de negende speeldag kozen we voor een speelster van Heist: Lauren Huys. Heist doet het momenteel goed in de Super League met 6 op 12 en wil die trend verderzetten.

"Na het verlies in kopenhagen zal club zeker lessen getrokken hebben uit deze match en zullen ze wel iets willen rechtzetten thuis in eigen huis", aldus Huys in een reactie op haar pronostiek.

"Hierdoor zullen ze starten vanuit een sterk blok. Vorig jaar heeft Michel Preud'homme het systeem van Hein 'gekraakt', waardoor Gent misschien een beetje op zijn hoede zal zijn. Het zou daardoor wel eens een gesloten match kunnen worden."

Zulte Waregem kan verrassen, maar ze zullen zeker nog een mindere periode kennen

Ook in Standard - Anderlecht vermoedt ze een gelijkspel: "Het is een zeer geladen match. Beide ploegen hebben iets recht te zetten na de voorbije week. Het zal zou wel eens vaak stil kunnen liggen, waardoor het een gesloten match kan blijven."

"Wie play-off 1 haalt? Club, Gent, Anderlecht, Zulte Waregem, Genk en Standard. De topploegen zullen wel pieken naar de play-offs, dus nu al een titelfavoriet aanwijzen is moeilijk. Essevee kan misschien wel verrassen, maar ze zullen zeker nog een mindere periode kennen ook."

De prono van Lauren Huys

Speeldag 9Lauren Huys
KV Oostende - STVV1
Zulte Waregem - Charleroi1
Eupen - Moeskroen1
Westerlo - Waasland-BeverenX
Lokeren - Kortrijk2
Club Brugge - GentX
Standard - AnderlechtX
Genk - Mechelen1

Het klassement:

1. Corina Luijks 5 op 8
2. Elien Van Wynendaele, Britt Vanhamel en Febe Vanhaecke 4 op 8
5. Laura De Neve, Jana Janssens en Lore Vanschoenwinkel 3 op 8

Doe jij beter dan Lauren Huys of Corina Luijks? Waag dan ook je kans via UNIBET en toont dat je een echte kenner bent. Bovendien helpen we je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws