Meisje van 17 scoort vanaf middenlijn op WK U17

Meisje van 17 scoort vanaf middenlijn op WK U17
Foto: © photonews

Op het WK U17 bij de vrouwen zijn we twee speeldagen ver. En dus kunnen we al enkele conclusies trekken. En er was ook een uniek doelpunt van de middenlijn.

Groep A

Mexico en Spanje zijn al zeker van de volgende ronde na ruime zeges tegen Nieuw-Zeeland en thuisland Jordanië. Op speeldag 3 beslissen ze onder elkaar wie groepswinnaar zal worden. Lorena Navarro scoorde al vijf doelpunten in twee wedstrijden en is topschutter.

Groep B

Canada en Duitsland staan er met 4 op 6 goed voor, Venezuela pakte in allerijl zijn laatste kans door winst tegen Kameroen. Het moet wel winnen tegen Canada om nog door te gaan naar de kwartfinales.

Het doelpunt van Denya Castellanos in minuut 94 mocht er wel wezen. Meteen na de 1-1 scoorde ze in een alles of nietspoging van aan de middenlijn. Geniet hier even mee:

Groep C

Noord-Korea verraste Brazilië en won met 1-0. Het heeft nu 4 op 6, Brazilië volgt met drie punten. Ook Engeland (2 punten) en Nigeria (1 punt) maken nog een kans op de kwartfinales.

Groep D

De USA zal tegen groepsleider Japan vol aan de bak moeten om nog de volgende ronde te halen, want het verloor verrassend van Ghana met 1-2.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties