Anderlecht morst punten in Super League, eerste thuiszege OHL en Gent met een nieuwe overtuigende zege

In de Super League stond speeldag 7 op het programma. En dat leverde toch wel enkele mooie resultaten op.

De vrouwen van Anderlecht wilden revanche nemen tegen de Genk Ladies na de 0-0 van de openingsspeeldag. Opnieuw werd het echter een gelijkspel, 1-1 deze keer. Jaques had de thuisploeg op voorsprong gebracht via de stip, maar het werd toch nog een gelijkspel.

Voor OH Leuven is de eerste thuiszege een feit. Na een gesloten eerste helft werd het halfweg de tweede helft vanop de stip 1-0 via Janssens. Daarna ging het snel: Heist scoorde meteen terug, in een prangende slotfase werd het nog 3-1 voor de Leuvenaars.

Gent stond bij de rust al 4-0 voor tegen Tienen en ging ook na de pauze door op dat elan voor een 6-0 overwinning. Zij doen zo goed verder na de 12-1 tegen Heist. De Buffalo's doen het zo bijzonder goed.