Gent scoort 18 keer op twee matchen ... en dan zijn er nog goalgetters geblesseerd
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Gent scoort 18 keer op twee matchen ... en dan zijn er nog goalgetters geblesseerd
Foto: © SusSips

De Gent Ladies hebben de voorbije weken met een 12-1 tegen Heist en een 6-0 tegen Tienen de puntjes op de i gezet. Ze staan voorlopig op kop in de rangschikking én qua gemaakte goals. En dan zijn er nog speelsters out ...

Elke Van Gorp botste een aantal weken geleden met Diede Lemey, afgelopen weekend kwam ook Margaux Van Ackere in botsing met de keepster.

Van Gorp is al een tijdje out en moeten we ook de komende twee weken nog niet meteen verwachten. Ook de topper in Luik zal dus waarschijnlijk aan haar voorbijgaan.

Het toont vooral aan dat Gent in de breedte wel sterker dan ooit is. Maximus (6), Van Gorp (6), Vande Velde (4), Dhont (3), Van Ackere (3), Missipo (2) en ook nog Minnaert, Merchiers en Iliano scoorden dit seizoen al voor de Buffalo's. Negen verschillende doelpuntenmaaksters op 7 wedstrijden, verre van slecht.

Ter informatie: ook Anouk Bonnarens, Demi Maris, Jana Vanhauwaert en Ella Vierendeels zijn geblesseerd bij Gent. Bieke Vandenbussche, Maëlis Henneuse, Mariam Toloba en Sylvana Tieleman zitten momenteel in de beloftenkern, maar maken aanspraak op een plekje in de A-kern ter vervanging.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties