Red Flames makkelijk voorbij Rusland, bondscoach reageert
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 0 reacties

Belgian Red Flames hadden weinig moeite met Rusland

Red Flames makkelijk voorbij Rusland, bondscoach reageert
Foto: © photonews

3-0, inpakken en wegwezen. En zondag nog eens (minstens) hetzelfde doen. De EK-voorbereiding van de Belgian Red Flames is goed begonnen, zoveel is duidelijk.

Al na 2 minuten was de match eigenlijk gespeeld, want België is gewoon te sterk voor dit Rusland. "Maar ze staan toch maar vlak onder ons op de FIFA-ranking", aldus Ives Serneels in een eerste reactie na de wedstrijd tegenover Voetbalkrant.com.

Goed dat we kansen hebben kunnen ontwikkelen

"We wilden de wedstrijd daarna in handen pakken én de focus behouden. Daar heb ik ook tijdens de rust nog op gehamerd en ik vind dat we dat wel goed hebben gedaan."

Offensief werden wat kansen gemist, maar 3-0 is een mooie uitslag tegen Rusland: "We hebben toch die kansen weten te ontwikkelen, we zijn vaak voor hun doel gekomen en dat is belangrijk met oog op de toekomst. Achterin hebben we dan weer erg weinig weggegeven. Globaal mogen we dan ook tevreden zijn van deze eerste wedstrijd op weg naar het EK."

Ook Tessa Wullaert en Maud Coutereels reageerden kort na de wedstrijd. Dat kan u hier nog eens bekijken. Opgelet: het laden van de beelden kan enkele seconden duren. Via Voetbalkrant.com leest u de komende dagen en weken uiteraard nog veel meer van deze wedstrijd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties