#Flametime: mis niets van de voorbereiding op het EK en beleef tweede match tegen Rusland
Redactie
| 0 reacties

Belgian Red Flames opnieuw tegen Rusland

#Flametime: mis niets van de voorbereiding op het EK en beleef tweede match tegen Rusland
Foto: © Sevil Oktem

De Belgian Red Flames begonnen deze week aan hun voorbereidingscampagne richting het EK 2017 in Nederland. Donderdagavond stond de eerste wedstrijd van de campagne op het programma, zondag volgt een tweede.

Donderdagavond werd met 3-0 gewonnen van Rusland, zondagmiddag om 15 uur staat een tweede duel op het programma tegen de Russische nationale ploeg, die een weekje in ons land vertoeft.

Beide wedstrijden worden in Tubeke afgewerkt, voor het grote publiek kijken we vooral uit naar de matchen tegen Nederland en Denemarken op 24 en 28 november.

Op de Algarve Cup dartelden Wullaert, Cayman en co al over de Russen. Ook donderdag hadden ze geen probleem met Rusland. Op het EK kunnen we ze ook niet tegenkomen in de groepsfase, want ook zij zitten in pot 4. Toch kan het leuk zijn om te weten hoever we nu staan tegenover het team van de Russen.

"We willen minstens zo goed doen in de tweede wedstrijd als in de eerste. Het is goed dat we twee keer tegen hen kunnen oefenen, zodat we onze werkpunten meteen kunnen aanpakken", klonk het bij menig Flame tussen de wedstrijden door.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties