Onze toppers van de negende speeldag in de Super League: Standard recht rug, kranig Heist

Onze toppers van de negende speeldag in de Super League: Standard recht rug, kranig Heist
Foto: © Louis Evrard

Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de negende speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Standard

Een dag voor de topper tegen AA Gent werd duidelijk dat Standard ook in beroep zijn vier punten kwijt is voor het opstelling van een niet-gekwalificeerde speelster.

Dan is positief reageren én winnen in de topper het beste wat je kan doen. Waren de Buffalo's niet in hun beste dagje, dan toonden de Rouchettes alvast hoe het moet.

Heist

Heist verloor in eigen huis met duidelijke cijfers van Anderlecht: 0-3. En toch verdient de selectie een pluim voor de manier waarop ze streden en bleven strijden.

Sowieso is zonder keepster 'amper' 0-3 verliezen geen superslechte zaak. Hanne Van De Goor was gelegenheidsdoelvrouw, waardoor er ook op het veld flink wat kwaliteit verdween.

Flametime

Verder is er een stadion gevonden voor de wedstrijd tussen België en Denemarken eind november. Na twee zeges tegen de Russen willen de Flames ook in de komende wedstrijden tegen Nederland en Denemarken doorstoten en zich echt klaarstomen voor het EK in Nederland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

 Speeldag 1

Nieuwste reacties