KBVB legt belangrijke boodschap uit: "Hierom nog even wachten met tickets kopen"

KBVB legt belangrijke boodschap uit: "Hierom nog even wachten met tickets kopen"

De loting op het EK 2017 in Nederland liggen ondertussen achter de rug. De Belgen werden daarbij ingedeeld in groep A met Denemarken, Noorwegen en thuisland Nederland. Tickets kunnen al worden gekocht, maar ...

De UEFA lanceerde ondertussen al de ticketverkoop voor het EK. "De KBVB raadt de Belgische supporters echter aan om nog even te wachten met het bestellen van tickets. In de online module van de ticketverkoop kan je vandaag nog niet kiezen voor welk team je gaat supporteren", klinkt het.

"Er is dus geen garantie dat wie vandaag al een ticket koopt, met zekerheid bij de Belgische fans zal zitten in het stadion. KBVB, UEFA en KNVB bekijken om de Belgische supporters samen te plaatsen in de stadions en raden daarom aan om later pas tickets te bestellen."

"We willen immers zoveel mogelijk Belgische fans samen in de stadions, dat maakt het feest des te groter", aldus nog de Belgische voetbalbond. Nog even wachten dus en dan met z'n allen Tilburg, Breda en Doetinchem bestormen. #Flametime op 16, 20 en 24 juli 2017.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties