Spanning en suspens voor Gent Ladies tegen OH Leuven met doelpunt in blessuretijd

Door de nederlaag van Standard tegen Anderlecht konden de Gent Ladies een meer dan uitstekende zaak doen. Dan moesten ze wel winnen van OH Leuven en makkelijk zou dat niet gaan worden.

OH Leuven zette de boel namelijk bijzonder goed dicht op bezoek bij de Gent Ladies. Ze speelden aardig mee in het voetbal en gaven niet al te veel kansen weg. De beste mogelijkheden waren wel voor de thuisploeg, maar we gingen rusten met 0-0.

En dat leek ook de eindstand te gaan worden, want ook na de pauze wilde de bal er niet in voor de Buffalo's. Gelukkig was er nog Silke Vanwynsberghe. In de slotseconden van de partij zorgde zij alsnog voor de 1-0.

Door de overwinning van Anderlecht bij Standard is de stand nu plots nog veel spannender geworden. Zolang er geen definitieve uitspraak is in de zaak Standard kan Gent wel geen kloofje slaan.