Gent doet het goed in Super League: "Dat we soms wegkomen in slotfase? Geen teken van kampioenengeluk, maar ..."

De Gent Ladies spelen morgen de topper tegen Anderlecht

Gent doet het goed in Super League: "Dat we soms wegkomen in slotfase? Geen teken van kampioenengeluk, maar ..."
Foto: © Sus Sips

AA Gent doet het momenteel erg goed in de Super League. Vorige week werd het tegen OH Leuven opnieuw een prangertje, maar Silke Vanwynsberghe deed in minuut 92 haar duit in het zakje met een doelpunt.

Het was niet de eerste keer dat Gent goed wegkwam: "Het deed wat denken aan onze eerste wedstrijd tegen OH Leuven", aldus Silke Vanwynsberghe tegen Voetbalkrant.com. "Twee keer in allerijl tegen de Leuvenaars, het is zeker geen kampioenengeluk, maar gewoon een kwestie van hard blijven werken."

"We blijven elke wedstrijd opnieuw alles geven en knokken voor elkaar tot minuut 95, want de match is uiteraard niet gedaan na de reguliere speeltijd. Dat zullen we ook tegen Anderlecht moeten doen, want dit wordt zeker geen gemakkelijke wedstrijd. We staan nu bovenaan en willen tegen elke ploeg dat opnieuw laten zien."

Toegegeven: Gent speelt bijwijlen goed en dominant voetbal. "Dat is ook ons doel. We hebben een erg jonge groep, maar we gaan er dan ook voor elkaar voor. Voor mij persoonlijk draait het na enkele seizoenen met veel blessures veel beter. Ik had een goede voorbereiding, maar had niet verwacht zo snel in de basis terecht te komen. Nu is het aan mij om te blijven werken en het vertrouwen van de coach te houden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties