Onze toppers van de 12e speeldag in de Super League: Nooit klaar met Standard, ...

Onze toppers van de 12e speeldag in de Super League: Nooit klaar met Standard, ...
Foto: © Louis Evrard

Het nieuwe seizoen in de Super League is al eventjes begonnen. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de twaalfde speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Standard

Daar zijn de Rouchettes opnieuw ... Na de 2-3 thuisnederlaag tegen Anderlecht werd er nog even aan hen getwijfeld, maar sneller als de bliksem zijn ze terug in rodatie gekomen.

Het zal nog een erg spannende strijd worden om de titel dit seizoen, dat merk je aan alle vezels. Ook Gent en Anderlecht spelen nog steeds mee om de oppergaai.

Boeiende topper

Want in Tubeke zagen we die twee andere topploegen een degelijke en spannende wedstrijd spelen. De 1-1 uitslag was al bij al misschien wel billijk, beide teams zullen zeker nog een rol spelen.

De afwezigen hadden dus andermaal ongelijk. Diverse speelsters zien we de komende weken ook in actie bij de Belgian Red Flames tegen Nederland en Denemarken.

Heist

En ondertussen zit Heist ook al aan 9 punten. Tegen Tienen wonnen ze voor de tweede keer dit seizoen, waardoor ze voorlopig op een prima vijfde plaats kamperen.

Met een erg kleine kern blijft Heist het jaar na jaar degelijk doen. Toppers verslaan? Dat zit er nog niet in, maar in de wedstrijden dat ze er moeten staan doen ze het wel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties