Kan Belgische keepster ook na interlandbreak in doel blijven? "Mis ervaring, maar ..."

Kan Belgische keepster ook na interlandbreak in doel blijven? "Mis ervaring, maar ..."
Foto: © photonews

Justien Odeurs is bij de Red Flames de nummer 1, maar bij haar team USV Jena moest ze dit seizoen al vaak op de bank zitten. Vlak voor het interlandreces kreeg ze echter haar kans. "Ik moet geduldig blijven en hard blijven trainen."

Odeurs toonde haar kunnen in de laatste wedstrijd voor de interlandbreak, maar verloor. “Het deed wel enorm veel deugd om nog eens in de basis te kunnen staan. Tijdens de bekermatch had ik mogen keepen, maar toen had ik net een probleem met mijn neus.”

Maar ondertussen bewijst de Belgische doelvrouw op training alvast dat ze goed in balans ligt met haar concurrente bij Jena. “Ik werk elke dag opnieuw erg hard en heb al veel bijgeleerd in Duitsland. Ik wist vooraf dat het niet makkelijk zou worden.”

“Toch heb ik ondertussen al wat ervaring opgedaan, al heb ik nog steeds niet de ervaring van de andere doelvrouw bij Jena. Maar op training doe ik er alles aan om het de coach zo moeilijk mogelijk te maken en dat laat hij ook blijken. Natuurlijk wil ik graag zoveel mogelijk spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties