Silke Vanwynsberghe is helemaal terug: "Na jaren van miserie ..."

Silke Vanwynsberghe is helemaal terug: "Na jaren van miserie ..."
Foto: © Sus Sips

Silke Vanwynsberghe had het de voorbije jaren moeilijk om in Lierse definitief door te breken. Enkele blessures gooiden roet in het eten, maar de sympathieke verdedigster is dit seizoen bij AA Gent uit het dal aan het kruipen. En dat doet ze met verve.

“Ik ben terechtgekomen in een erg jonge, maar zeer leuke en interessante groep bij AA Gent”, aldus Vanwynsberghe in gesprek met Voetbalkrant.com. “We gaan er allemaal voor en voor mij is dit echt een nieuwe start.”

Want: de voorbije jaren ging het moeizaam voor de talentrijke achterhoedespeelster: “Drie seizoenen lang heb ik erg veel blessures gekend, het was niet altijd even makkelijk om te blijven volhouden. Maar de nieuwe omgeving waar ik nu zit doet me deugd.”

Eindelijk eens een volledige voorbereiding meegemaakt

“Ik heb ook heel veel vertrouwen getankt. Na jaren van miserie heb ik eindelijk eens een volledige voorbereiding mogen doormaken. Daar ben ik sterker door geworden en dat werpt zijn vruchten af, al had ik niet gedacht dat het zo snel ging gaan.”

Vanwynsberghe speelt erg vaak mee voor de Gent Ladies: “Ik kreeg mijn kans na enkele blessures bij het team en ben in de ploeg mogen blijven staan. Het is nu aan ons om de mentaliteit van op training ook in alle wedstrijden naar boven te brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties