Ons team van de week in de Super League: Anderlecht en Gent hofleverancier van de week
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Anderlecht en Gent hofleverancier van de week

Ons team van de week in de Super League: Anderlecht en Gent hofleverancier van de week

Speeldag 13 in de Super League is helemaal voorbij. Hoog tijd om dus even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel was het deze week niet makkelijk om te kiezen, maar we kozen uiteindelijk voor Hanne Van De Goor. Die slikte dan wel vier doelpunten tegen Standard, als niet-keepster is dat toch een prestatie, inclusief gestopte penalty.

Verdedigsters:

In de verdediging posteren we deze week vijf speelsters. Enkele speelsters mogen gewoon blijven staan na vorige speeldag: Laura Deloose was op de linkerflank opnieuw erg sterk voor Anderlecht en wordt stilaan vaste prik in ons lijstje, ook Heleen Jaques deed het opnieuw erg goed voor paars-wit.

Verder zagen we Aline Zeler opnieuw met inspeelpasses van achteruit belangrijk zijn voor Standard, was Jody Vangheluwe zowel verdedigend als aanvallend sterk en trok Lauren Huys meer dan haar streng bij Heist.

Middenveld

Het middenveld dan, waar diverse speelsters van Gent en Anderlecht hadden het team kunnen halen. Vanhaevermaet en Minnaert kregen uiteindelijk nipt de voorkeur op Tison, Missipo en anderen.

Aanvalsters

Ook op de flanken konden er nog speelsters van Anderlecht komen - Awete viel sterk in en De Frère speelde een erg sterke wedstrijd. Uiteindelijk zijn het echter Drumont (korte, maar erg energieke invalbeurt inclusief doelpunt), Dhont en Schoenmakers - alweer twee doelpunten - die onze 11 halen.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties