KVC Westerlo Ladies Academie doet het wél goed

KVC Westerlo Ladies Academie doet het wél goed
Foto: © Sevil Oktem

Terwijl de mannen van Westerlo onderaan het klassement staan, doen de vrouwen van de academie het wonderwel. Ze scoorden sinds hun oprichting al meer dan 250 doelpunten en liefst 25 verschillende speelsters vonden al het net.

Het eerste seizoen in de provinciale reeksen leverde dan ook erg mooie resultaten op. 33 op 33, een doelsaldo van 150-4: de herfstitel was dan ook het deel van Westerlo, logischerwijs.

"Wil jij als jonge speelster eens kennis maken met de KVC Westerlo Ladies Academie? Kom dan zeker eens kijken op een van onze trainingen of wedstrijden. Ons team bestaat uit talentvolle jonge speelsters die er altijd voor gaan op training en wedstrijd, zij hebben een gezamenlijk doel en dat is het plezier beleven maar zeker de nadruk leggen op de passie voor voetbal", klinkt het in een bericht van de club.

"Het wordt nog een spannende terugronde, maar met een gemiddelde leeftijd van 15(!) jaar zit er nog heel wat rek op deze jonge garde van toptalenten", beseft ook coach Steve Herbots. Benieuwd wat dat na Nieuwjaar nog allemaal zal geven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws