Ons team van de week in de Super League: OH Leuven, Heist, Genk, Gent en Standard zitten erbij

Ons team van de week in de Super League: OH Leuven, Heist, Genk, Gent en Standard zitten erbij

Speeldag 14 in de Super League is helemaal voorbij. Hoog tijd om dus even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel was het deze week niet makkelijk om te kiezen, maar we kozen uiteindelijk opnieuw voor Hanne Van De Goor. Die slikte dan wel twee doelpunten tegen Gent, als niet-keepster is dat toch een prestatie. Zeker in de lucht is Van De Goor vaak erg secuur.

Verdedigsters:

In de verdediging posteren we deze week drie speelsters. Lauren Huys is een van de leidersfiguren bij Heist in de verdediging, terwijl Jolien Van Doren mee de nul hielp te houden voor OH Leuven. Lore Vanschoenwinkel speelde dan weer een erg sterke match - ondanks verlies voor Genk. We willen haar en haar familie overigens veel sterkte wensen in donkere tijden.

Middenveld

Het middenveld dan, waar zowel Biesmans als Vanhamel opvielen als verdedigende middenvelder. Davinia Vanmechelen was met twee goals en enkele assists in erg veel doelpunten betrokken, Baldewijns was ook belangrijk voor haar team.

Aanvalsters

Amber Maximus speelde geen superwedstrijd - net als de rest van AA Gent. Maar ze scoorde wel twee keer en zorgde zo voor de drie punten. Hetzelfde kan gezegd worden van Sanne Schoenmakers in Tienen - Standard. Anaïs Bey-Temsamani was een gesel voor vele speelsters van Genk.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties