Met de bus naar het EK 2017? "Dat het EK nu al leeft bij onze supporters is wel duidelijk"

Redactie
| 0 reacties
Met de bus naar het EK 2017? "Dat het EK nu al leeft bij onze supporters is wel duidelijk"
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames spelen in juli 2017 voor het eerst een groot toernooi. In Nederland rekenen ze ook op de steun van bijzonder veel Belgische fans. Het Belgisch vak kan zich nu gaan vullen en er staan zelfs nog andere ideetjes op stapel.

Fans kunnen voortaan tickets kunnen bestellen voor de Belgische supportersvakken. Ook bevorderlijk voor de sfeer om allemaal samen te zitten. Tickets kan je HIER bestellen.

Maar er is meer: in de speelsteden zullen fanzones komen én binnen 1895 leeft het idee om zelfs met bussen naar Nederland te trekken. Na de inname van Zwolle op weg naar het WK 2015 zou het opnieuw een en ander op de been kunnen brengen.

“Nu komt er ongetwijfeld een extra impuls bij de ticketverkoop. Voorts bekijken we op dit moment met het organisatiecomité en de verschillende speelsteden wat mogelijk is naar plaatselijke sfeeracties voor en door onze supporters", aldus Tijs Cools, verantwoordelijke Fanclub 1895.

"In elke speelstad zal ook een fanzone zijn. Meer informatie daarover volgt later, maar dat het EK nu al leeft bij onze supporters is wel duidelijk."

Het programma nog een keertje:

  • Zondag 16 juli 2017 (20u45) : Denemarken – België (Doetinchem)
  • Donderdag 20 juli 2017 (18u00) : Noorwegen – België (Breda)
  • Maandag 24 juli 2017 (20u45) : België – Nederland (Tilburg)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties