Ons team van speeldag 23 in de Super League: Gent en Standard baas, ook Anderlecht, Heist, OH Leuven én Tienen erin

Ons team van speeldag 23 in de Super League: Gent en Standard baas, ook Anderlecht, Heist, OH Leuven én Tienen erin

Speeldag 23 in de Super League is al even voorbij, speeldag 24 komt er alweer snel aan. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw:

In doel posteerden we deze week Tisson van Tienen. Met flink wat goede reddingen wist ze de kloof tegen OH Leuven lange tijd erg klein te houden. Dat het niet 0-6, maar 'slechts' 0-3 was? Dat was vooral aan haar te danken. Niet slecht voor iemand die uit de provinciale reeksen kwam.

Verdedigsters:

OH Leuven toonde van achteruit opnieuw een zekere indruk. Vanhamel haalt zo (niet voor het eerst) ons team van de week, terwijl op rechts ook De Schrijver er dichtbij zat. Lien Haverals wist haar nog nipt te overtroeven. Aline Zeler is ook vaste prik, op links blijft Van Belle het goed doen.

Middenveld

Het middenveld dan, waar Charlotte Tison (niet te verwarren met de keepster) heer en meester was. In de topper kwamen dan weer Missipo en Vanmechelen met de goede acties en de slimmigheden. Ook zij halen beiden het team van de week.

Aanvalsters

Zowel Dhont als Wijnants toonden op hun rechterflank zoveel goede dingen in de topmatch, dat we ook hen allebei in onze 11 moeten opnemen. Van Kerkhoven was dan weer belangrijk voor haar team - zij zit al aan tien doelpunten dit seizoen!

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties