Kom naar België - Spanje en België - Schotland kijken!
Redactie
| 0 reacties
Kom naar België - Spanje en België - Schotland kijken!
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames gaan deze zomer naar het EK in Nederland. Het programma in aanloop naar het Europees kampioenschap krijgt steeds meer vorm. U wil onze Flames toch ook wel eens aan het werk zien?

De Cyprus Cup is achter de kiezen, de komende weken zal u de Flames zeker nog van dichtbij eens kunnen volgen. Spanje zal namelijk op bezoek komen in België voor een oefenpot in Eupen op 8 april, om 15 uur. Enkele dagen later wacht Schotland aan Den Dreef.

Twee interessante duels tegen EK-gangers dus, voor de fans ook zeker een uitgelezen kans om hun helden te zien schitteren. "Voor beide belangrijke oefenduels op weg naar het EK rekenen onze Red Flames ook op hun supporters", klinkt het bij de KBVB in een persbericht.

De prijs van een ticket bedraagt online slechts 5 EUR! Aan de loketten op wedstrijddag bedraagt de prijs van een ticket 8 EUR, zoals het altijd de gewoonte is. Vanaf nu kan je ook in Eupen terecht voor de voorverkoop van de wedstrijd tegen de Spanjaarden tijdens de kantooruren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties