Hoogstraten terug naar de vertrouwde stek én op zoek

Redactie
| 0 reacties

Hoogstraten is na een jaartje in tweede provinciale opnieuw weten te promoveren naar eerste provinciale. De promotie afdwingen? Dat deden ze meer dan in stijl.

Dit weekend werd in tweede provinciale Antwerpen de laatste speeldag afgerond. Hoogstraten A kon daarin nog kampioen spelen, maar dan mocht de leider Hove geen punt nemen tegen derde in de stand Davo. Hove was echter te sterk en klopte davo met 0-5 forfaitscore, waardoor de tweede plaats het meeste haalbare was voor Hoogstraten Dames A.

Dit weekend wonnen ze nog de derby tegen Zwarte Leeuw met overtuigende 1-9 cijfers, waardoor ze hun tweede plaats enkel maar verstevigden. Hierdoor gaan ze na 1 jaar in tweede terug over naar hun vertrouwde plek in eerste provinciale.

Om die stap te wagen zoeken ze bij Hoogstraten echter nog versterking. Een trainer voor de B-ploeg, alsook spelers voor de A én B-ploeg worden gezocht. Ook een doelvrouw wordt (dringend) gezocht om in de B-ploeg te keepen én met kansen op doorstroming richting de A-ploeg.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties