Ons team van speeldag 25 in de Super League: Genk hofleverancier, ook plek voor OHL, Gent, Standard en Anderlecht

Ons team van speeldag 25 in de Super League: Genk hofleverancier, ook plek voor OHL, Gent, Standard en Anderlecht

Speeldag 25 in de Super League is al even voorbij, speeldag 26 komt er alweer snel aan. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw

In doel posteerden we deze week Louise Van Den Bergh. Zij hield haar team lang in de running op bezoek bij Gent en moest zich amper een keertje gewonnen geven. Kwam ook een flink aantal keren goed uit haar doel.

Verdedigsters

Drie speelsters posteren we voor deze speeldag in de verdediging. Van Mingeroet viel op bij Gent, Jaques was zowel verdedigend als aanvallend van waarde voor Anderlecht en Vanschoenwinkel deed met twee doelpunten meer dan haar duit in het zakje bij Genk.

Middenveld

Het middenveld dan, waar we met Missipo een belangrijke doelpuntenmaakster van Gent wel moesten in het team opnemen. Charlier won flink wat duels tijdens de topper tegen Anderlecht, ex-Anderlechtspeelster Hanssen lijkt met enkele goals en assists nu écht gelanceerd bij Genk.

Aanvalsters

Voorin kunnen we niet naast de aanvalskracht van Genk - weliswaar bij de B-ploeg van Tienen. Duijsters en Steyvers dikten hun statistieken aan en kwamen ook met enkele leuke acties. Dhont was opnieuw een gesel voor de verdediging van OH Leuven, terwijl Van Kerkhoven als pivot in de spits meer dan haar werk deed tegen Courtois en Zeler. Enkel scoren lukte niet.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties