Onze toppers van de week in de Super League

Het nieuwe seizoen in de Super League gaat nu écht de laatste rechte lijn in. Hoog tijd dus om even terug te blikken op de voorbije speeldag. Met de meest opvallende, positieve zaken.

Standard

Bam, Standard ging op Racing Genk 0-4 winnen en is zo opnieuw dé titelfavoriet in de Super League. Terwijl de mannen op apegapen liggen in play-off 2, zijn ze bij de vrouwen wél geweldig op dreef.

Nog twee keer winnen tegen Heist en Tienen en de champagne kan alsnog worden ontkurkt. Benieuwd wat de komende twee weekends gaan teweegbrengen.

Inge Heiremans

Over Heist gesproken: dat won afgelopen weekend met 14-0(!) van Tienen. Met dank ook aan Inge Heiremans, die gedurende de wedstrijd niet minder dan vijf keer raak wist te treffen.

Niet iets dat elke week het geval is voor een speelster van Heist, of voor Heiremans al helemaal niet. Maar wel een knappe prestatie, zoveel is duidelijk.

Anderlecht

Knappe prestatie overigens ook van Anderlecht, dat opnieuw glorieerde tegen AA Gent en zo vermoedelijk met gelijke punten als Standard zal eindigen in het seizoen.

Zeker na Nieuwjaar werd flink uitgehaald, met dank ook aan de wintertransfers De Caigny en Daniëls. Zij zorgden ook voor een nieuw elan bij de Brusselaars.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties