Kan Heist Standard de titel nog afnemen? "We gaan er alles aan doen om ..."

Kan Heist Standard de titel nog afnemen? "We gaan er alles aan doen om ..."
Foto: © Leo Stolck

Heist heeft misschien wel de laatste sleutel in handen om Standard misschien van de titel te houden. "We gaan ons uiterste best doen en misschien kunnen we Anderlecht zo een cadeautje schenken, maar het zal niet makkelijk worden", beseft Inge Heiremans.

Heiremans is stilaan naar haar beste vorm aan het groeien bij Heist: "Vorige week kon ik tegen Tienen vijf keer scoren, dat is en blijft wel iets speciaal. Ik weet zelfs niet of het me ooit al gelukt is", aldus Heiremans in gesprek met Voetbalkrant.com. "Het was leuk om je als aanvallend ingestelde speelster nog eens uit te leven, al was de 14-0 tegen Tienen eigenlijk niet bevorderlijk voor het vrouwenvoetbal."

Tegen Standard zal het sowieso iets helemaal anders zijn: "We hebben ze het in de thuismatch moeilijk kunnen maken, zeker in de tweede helft. Maar we pakten nog geen enkele keer een puntje of meer tegen een van de topploegen. We hebben nog twee kansen om dat te doen, met ook nog de match tegen Gent indachtig. We gaan er in ieder geval volledig voor gaan."

"Het zal wel zeker niet makkelijk zijn, want we hebben tegen die topploegen nog niet vaak echt aanvallend iets kunnen laten zien. Maar we gaan er ook deze keer alles aan doen. Met de middelen en de kern die we hebben, konden we al mooie resultaten neerzetten dit seizoen. Maar puntengewin tegen een topper ontbreekt (voorlopig) nog."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties