Ons team van speeldag 27 in de Super League: Anderlecht, Genk, Gent, OHL, Heist en Standard zitten erin

Ons team van speeldag 27 in de Super League: Anderlecht, Genk, Gent, OHL, Heist en Standard zitten erin

Speeldag 27 in de Super League is al even voorbij, speeldag 28 komt er alweer snel aan. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw

In doel hadden we deze keer flink wat keuzes. Uiteindelijk viel het kwartje richting Lynn Senaeve, die op haar eentje Heist in de wedstrijd hield in Standard en zo voor spanning zorgde. Senaeve is wars van een blessure aan een erg degelijk seizoen bezig.

Verdedigsters

Drie speelsters posteren we voor deze speeldag in de verdediging. Op links was het Blave die in Leuven voor flink wat problemen zorgde en verdedigend sterk was, terwijl Vanhamel belangrijk was voor de Leuvenaars. Op rechts hadden we keuze, maar kozen we voor Steyvers die veel rushes pleegde en zo een van de krachten was in een collectief sterk Genk.

Middenveld

Het middenveld van Genk had hier ook kunnen staan, maar bij andere teams staken er telkens wel enkelingen bovenuit. Van Wynendaele en Tison waren belangrijk in de recuperatie voor AA Gent en Anderlecht, terwijl De Caigny met twee goals opnieuw haar waarde bewees.

Aanvalsters

Voorin op de flanken kiezen we voor Daniëls en Wijnants, die niet voor het eerst dit seizoen bijzonder goed en belangrijk waren voor hun teams. Huybrechts en Calleeuw scoorden en krijgen zo een plekje in het centrum.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws