Wullaert scoort en zet stap richting titel, ook Cayman zet grote stap

Redactie
| 0 reacties
Wullaert scoort en zet stap richting titel, ook Cayman zet grote stap
Foto: © photonews

Op zondag kwamen nog flink wat Belgian Red Flames in actie. Met wisselende resultaten, maar vooral goed nieuws voor een scorende Tessa Wullaert.

Het werd een mooie namiddag voor het team van Tessa Wullaert, die zelf ook wist te scoren en zo de 1-3 eindcijfers vastlegde op bezoek bij Turbine Potsdam. De kloof in de stand wordt zo zes punten in het voordeel van de Wolvinnen. Woensdag kan de titel een feit zijn.

USV Jena won dan weer op bezoek bij Essen en lijkt zich zo zeker te gaan redden in de Bundesliga. Ook dat is een opsteker voor Justien Odeurs, die na een blessure terug volop richting EK goed bezig is.

Frankrijk dan. Montpellier won van Metz met duidelijke cijfers: 6-0. In de stand blijft de club van Janice Cayman zo vasthouden aan de tweede plaats, die recht geeft op de Champions League volgend seizoen. Straf van het team.

In de Franse Ligue 2 ging Lille op bezoek bij Saint-Malo. Het werd een 1-1 gelijkspel, met dank aan een penaltygoal van Maud Coutereels in de slotminuut. In de stand heeft Rijsel nog drie punten voorsprong op La Roche-sur-Yon, de tegenstander van volgende week. Een overwinning levert dan meteen de titel op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws