Hoe zit het met de verloning in België? Laat het weten in dit onderzoek!

Redactie
| 0 reacties
Hoe zit het met de verloning in België? Laat het weten in dit onderzoek!
Foto: © photonews

Het vrouwenvoetbal in België staat - in tegenstelling tot in pakweg Duitsland, Zweden of de Verenigde Staten - nog in zijn kinderschoenen. Hoe zit het met de verloning? Daarvoor hebben we jouw hulp nodig!

Twee freelancejournalisten (Sanne en Charis) hebben zich de voorbije maanden verdiept in het vrouwenvoetbal in de lage landen. In de Eredivisie en de Super League is van betaald vrouwenvoetbal is nog amper sprake.

"Dat terwijl van speelsters in de hoogste competitie wel wat inspanningen worden verwacht: lidgeld betalen, aanwezigheid op alle trainingen, lange afstanden bij uitwedstrijden, ... en dit alles in combinatie met werk, studies en/of een gezin", klinkt het in het onderzoek.

Ze willen aftoetsen hoe het staat met de balans tussen sport, privé en werk of studies. En daarom mogen alle speelsters - van welk niveau dan ook - de vragenlijst invullen. Ook wie recent stopte, kan de vragenlijst nog invullen. Deze kan je vinden via DEZE LINK. Invullen zou slechts vijf minuten duren en is volledig anoniem.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws