Red Flame trekt naar Nederland: "Na zes jaar bij de mooiste club uit België is het tijd ..."
Redactie
| 0 reacties
Red Flame trekt naar Nederland: "Na zes jaar bij de mooiste club uit België is het tijd ..."
Foto: © photonews

De exodus van de Belgian Red Flames gaat onverstoord verder. Zo trekt ook doelvrouw Nicky Evrard de poorten van ons land achter zich dicht om aan de Nederlandse top te gaan keepen.

Evrard is nog steeds maar 21 jaar, maar heeft al flink wat watertjes doorzwommen en was de voorbije jaren de vaste nummer 1 bij de Gent Ladies. Na de bekerwinst werd al duidelijk dat het haar laatste wedstrijd zou worden in ons landje, ondertussen is de bestemming geofficialiseerd.

Twente heeft Evrard namelijk weten binnen te halen. De Tukkers draaien al jaren mee aan de top in Nederland en hebben met Lenie Onzia al een Red Flame in de rangen, maar kiezen nu dus ook voor Evrard. "Ik wil me graag verder ontwikkelen en daarvoor is de stap naar een topclub in Nederland de juiste", aldus de Red Flame.

"Na 6 seizoenen bij de mooiste club van België gespeeld te hebben, is het tijd om op avontuur te gaan. Met trots kan ik zeggen dat ik volgend seizoen voor FC Twente zal gaan spelen." Gent zal haar uithangbord zeker missen, maar moet anderzijds ook fier zijn een icoon naar het buitenland te zien vertrekken.

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties