Datum én plaats uitwuifwedstrijd officieel, hier kan je tickets bestellen

Redactie
| 0 reacties
Datum én plaats uitwuifwedstrijd officieel, hier kan je tickets bestellen
Foto: © photonews

De EK-voorbereiding van de Belgian Red Flames is begonnen. Binnen een maand begint het EK met een match tegen Denemarken in Doetinchem, maar de Flames zijn nu al aan het trainen geslagen.

Dinsdag stond er een topoefenwedstrijd tegen Japan op het programma, in de aanloop daarnaartoe werd er quasi elke dag getraind op het Nationaal Oefencentrum in Tubeke.

Na een korte rustperiode komt iedereen opnieuw samen op 22 juni om via drie ministages klaargestoomd te raken op het EK in Nederland. Er wordt nog gespeeld in Spanje en Frankrijk, daarna volgt nog een uitwuifwedstrijd.

"Op dinsdag 11 juli (15u) oefenen onze Red Flames een laatste keer voor het EK. Koop nu je tickets voor het duel met Rusland! Tegenstander op dinsdag 11 juli op 15u in het stadion van FCV Dender is Rusland, dat net zich net als onze Flames ook als één van de beste tweedes kwalificeerde voor het EK. Kaartjes voor het duel met Rusland zijn nu te koop via Belgianfootball.be. Koop online je ticket en betaal slechts 5 EUR. Bestel hier je ticket!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws