Waanzin: al 5200(!) tickets voor Belgian Red Flames verkocht - maar er is nog plaats ...
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Breda, Nederland
| 0 reacties

Belgian Red Flames rekenen volop op hun 12e man/vrouw

Waanzin: al 5200(!) tickets voor Belgian Red Flames verkocht - maar er is nog plaats ...
Foto: © photonews

De Belgian Red Flames zijn klaar voor hun tweede wedstrijd op het EK. Tegen gewezen finalist Noorwegen zal dat zeker geen gemakkelijke zaak worden. Maar met de steun van de 12e man ... of vrouw, wie weet.

Hoeveel Noren er naar de wedstrijd zullen komen? Dat is niet helemaal duidelijk. Van Belgische zijde zijn er alvast 5200 tickets verkocht. "Daar zijn we heel tevreden mee", aldus Stefan Van Loock van de KBVB op een persmoment in Nederland.

Iedereen welkom

"Maar gezien het belang van de wedstrijd en het feit dat Breda maar een uurtje rijden is - voor sommigen zelfs minder - vanuit België, betekent dat het misschien nog wel wat meer kan worden." En wie weet misschien zelfs meer, waarom geen 6000 toeschouwers voor de match tegen Noorwegen - om zo de 12e man (of vrouw zo u wil) te gaan vormen.

Ives Serneels en diverse speelsters gaven eerder al aan dat ze hopen op zoveel mogelijk fans. "Dat het op televisie in beide landsdelen samen ongeveer een miljoen kijkcijfers opleverde kan ook helpen." Er zijn nog steeds tickets te verkrijgen tot vlak voor de wedstrijd via de website van de UEFA.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK 2017 Nederland

Nieuwste reacties