VIDEO: Het Flame-nieuws van de dag, met de opties van Serneels, het groepsgesprek van de Flames en een fandorp in de maak ...
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Breda, Nederland
| 0 reacties
VIDEO: Het Flame-nieuws van de dag, met de opties van Serneels, het groepsgesprek van de Flames en een fandorp in de maak ...
Foto: © photonews

Flametime. #Flames4History. Donderdag zal het dan toch wel echt moeten gaan gebeuren. Na de nederlaag tegen Denemarken is het van moeten. Er volgde een groepsgesprek, iedereen staat op 1 lijn. En nu laten zien aan Noorwegen én de kijkers wat de Flames allemaal in hun mars hebben.

De Belgian Red Flames zijn toe aan hun tweede wedstrijd op het EK. Tegen EK-finalist Noorwegen wordt dat niet makkelijk, maar de Flames zitten wel op 1 lijn over het moeten winnen tegen de Noren. De ambitie is er en iedereen wil maar wat graag winnen.

Ives Serneels kan dat met 23 fitte speelsters doen. Lorca Van De Putte heeft dan wel nog een ferm ingetapete knie, maar is volgens de bondscoach helemaal fit. Ondertussen is het fandorp ook al klaar voor morgen - daarover later nog een uitgebreide reportage.

Het volledige nieuwsoverzicht kan je hier vinden (opgelet: het laden van de beelden kan even duren):

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties