Elien Nelissen blikt vooruit op Champions League met Standard: "Ons niet laten verrassen en dan misschien stuntje tegen Ajax"

De vrouwen van Standard hebben er een zware reis opzitten om aan te komen in het Estse Parnu. Maar ze waren er voor vertrek wel klaar voor, al zal het niet makkelijk worden om voorbij Ajax richting de 1/16e finales te raken.

"We zijn er klaar voor", knikt Elien Nelissen in gesprek met Voetbalkrant.com. "We zijn veel speelsters uit onze basiself kwijt, maar hebben vier kwalitatief goede speelsters van Anderlecht binnengehaald."

"Verder zijn er een paar speelsters doorgeschoven vanuit de jeugd, waardoor we de vertrekkers zo goed als mogelijk hebben opgevangen. Ik ben benieuwd hoe het gaat lopen in Estland."

De eerste twee wedstrijden zijn tegen onbekende tegenstanders uit Estland en Letland: "Moeilijk in te schatten hoe goed die zijn, want we zagen er nog geen beelden van. Maar we moeten beducht zijn op wat ze kunnen en ons niet laten verrassen zoals tegen Minsk."

"Toch zal de wedstrijd tegen Ajax vermoedelijk de beslissende zijn. Zij lijken momenteel favoriet voor die wedstrijd, maar misschien kunnen we onze voet tegen hen plaatsen en stunten. En een gelijkspel kan misschien voldoende zijn om als beste tweede door te gaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties