Ons team van speeldag 2 in de Super League: Anderlecht, Gent, Genk, OH Leuven en Standard met minstens twee vertegenwoordigd

Ons team van speeldag 2 in de Super League: Anderlecht, Gent, Genk, OH Leuven en Standard met minstens twee vertegenwoordigd
Foto: AVL

Het nieuwe seizoen is op gang gefloten met ook vorig weekend drie wedstrijden, speeldag 3 komt er alweer snel aan na de interlands. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Doelvrouw

In doel posteerden we deze week Louise Van Den Bergh. Zij coachte haar team bijzonder goed in en tegen Genk en aan de doelpunten kon ze weinig verhelpen. Diverse andere keepsters hadden de nodige pech of geen werk te verrichten, vandaar de keuze.

Verdedigsters

Achterin kiezen we centraal voor Nathalie Weytjens - de nieuwe aanvoerster van Genk na de blessure van Riete Loos - en Britt Vanhamel. Die laatste werd zelfs een deel van de match op het middenveld uitgespeeld, maar trok ook daar haar streng. Laura Deloose krijgt een stekje op de back voor al haar rushes naar voren.

Middenveld

Op het middenveld op links Emma Van Britsom, die haar debuut als basisspeelster meteen opluisterde met een goede prestatie. Ook Gelders (alweer), Vanmechelen (alweer) en De Caigny - met vier doelpunten outstanding - krijgen een plaatsje.

Aanvalsters

In de spits krijgt Lola Wajnblum opnieuw haar plekje in het team, geflankeerd door assistenkoningin Sarah Wijnants en Chloé Vande Velde.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League - Play-off 1

Nieuwste reacties