Dit zijn de toppers van speeldag 4 in de Super League bij de vrouwen

Ook dit seizoen zou de Super League wel eens een erg leuk seizoen kunnen worden. Elke maandag beschouwen wij na op de wedstrijden van het afgelopen weekend met de toppers van de speeldag.

Standard recht de rug

Na de 4 op 9 was het aan Standard om te tonen dat ze nog iets wilden laten zien dit seizoen. Tegen Anderlecht pikten ze dan ook aan met een puike prestatie.

Het leverde een 2-0 voorsprong op. Dat er uiteindelijk nog gelijkgespeeld werd is een kleine domper, maar de verschillen in de Super League zijn klein.

Spanning troef

En dat is enkel maar een goede zaak. Zolang iedereen op een of andere manier punten kan pakken tegen iedereen, wordt de competitie toch weer wat spannender.

In de play-offs moet dan mogelijk blijken dat Anderlecht toch wel over de sterkste kern beschikte, al kunnen het jonge Gent, Genk en Standard nog maandenlang naar de beste vorm groeien.

Heist

En ook Heist is van de nul weg. Na enkele moeilijke openingsweken hebben ze een veldspeelster in doel gezet en lijkt het plots alweer wat beter te gaan voor de Heistenaars.

De eerste driepunter werd flink gevierd, al is het natuurlijk nog maar het begin van een mogelijk erg lang seizoen voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties