Opnieuw een Red Flame aan het kanon in ons buitenlands overzicht (Duitsland, Zweden, Nederland & Frankrijk)

Opnieuw een Red Flame aan het kanon in ons buitenlands overzicht (Duitsland, Zweden, Nederland & Frankrijk)
Foto: © photonews

In het buitenland op zondag nog heel wat te beleven in het vrouwenvoetbal. Diverse Red Flames kwamen nog eens in actie voor ze naar de oefenstage met de nationale ploeg mochten gaan. Een overzichtje.

Frankrijk

Montpellier (Cayman) won van Guingamp in een felbevochten wedstrijd met het kleinste verschil. Agard scoorde op het halfuur het enige doelpunt.

Lille pakte dan weer een puntje tegen Marseille. De bezoekers waren op voorsprong gekomen, maar Coryn maakte gelijk een kwartier voor tijd.

Duitsland

Tessa Wullaert leed met Wolfsburg het eerste puntenverlies van het seizoen tegen Turbine Potsdam. De Flame bleef op de bank zitten. Essen haalde uit tegen het Jena van Odeurs: 6-0. Het team van de Red Flame heeft zo 1 op 15.

Nederland

Ajax speelde in de midweek nog in de Champions League in Italië, dus speelden ze op zondag in plaats van vrijdagavond tegen PEC Zwolle. Het werd een ruime thuisoverwinning voor Philtjens en Van Den Abbeele: 5-2.

Zweden

Kristianstads DFF ging met Tine Schryvers op bezoek bij topclub Linköping. Het werd een 1-0 nederlaag voor de Belgische, die wel de hele wedstrijd speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties