Anderlecht doet bijzonder goede zaak in Super League, Gent haalt uit tegen Heist

In de Super League stonden op vrijdagavond drie duels op het programma. Een volledige speeldag zo u wil. Anderlecht deed een geweldige zaak, alweer.

Anderlecht had meer dan de nodige moeite tijdens zijn uitwedstrijd op bezoek bij OH Leuven, maar het wist de drie punten wel mee te nemen naar huis.

Aan de rust stond het 1-2, daarna zette de thuisploeg alles op alles en uiteindelijk werd het in een doelpuntenrijke match 3-4.

Vanmechelen scoort tegen ex-ploeg

Standard en Genk hielden elkaar in evenwicht op de Académie Dreyfus en zien zo paars-wit verder uitlopen in de stand. Vanmechelen opende tegen haar ex-ploeg voor de bezoekers, Van Eynde maakte een kwartier voor tijd gelijk.

AA Gent begon pas om 20.30 uur aan zijn wedstrijd, maar bij de rust stond het daar al 5-0 in de thuiswedstrijd tegen Heist. Uiteindelijk werd het 9-0. De Buffalo's worden stilaan de grootste/enigste uitdager van Anderlecht.