Brengt Gent de spanning terug in de Super League? "Fans kunnen ons misschien helpen"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Brengt Gent de spanning terug in de Super League? "Fans kunnen ons misschien helpen"
Foto: © Sus Sips

De Super League is goed halfweg in de reguliere competitie en stilaan liggen de waardeverhoudingen een beetje vast. Anderlecht lijkt dé grote favoriet op de titel, maar AA Gent wil stokken in de wielen steken. Zoals in de bekerfinale vorig seizoen. Wat is er mogelijk met de steun van de fans?

AA Gent – Anderlecht zal plaatsvinden op 18 december, nadat de match al twee keer werd verplaatst naar een latere datum. Derde keer, goede keer moet het dus worden. En een overwinning van de Buffalo’s zou de spanning in de Super League terug kunnen brengen.

“De match tegen Anderlecht wordt voor ons redelijk belangrijk. We kunnen dichter bij hen komen en de competitie zo spannender maken. Toch wordt het geen allesbepalende match, want er volgen natuurlijk nog play-offs en dan worden de punten gehalveerd”, blijft Jody Vangheluwe van Gent rustig.

Veel steun

“We hopen dat er ook op maandagavond veel steun zal zijn voor ons in de belangrijke match. De fans hebben ons vorig seizoen onder meer in de bekerfinale ook geholpen als een echte twaalfde man. Onbewust speelt zoiets wel mee als je op het veld staat, zeker en vast.”

“Het is voor ons het uitgelezen moment om de supporters te verwarmen in koude dagen. Hen te laten zien ook dat vrouwenvoetbal ook mooi kan zijn. Dan komen ze misschien nog eens terug voor een volgende wedstrijd en zo kan je iets op gang brengen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties