Dit zijn de toppers van speeldag 11 in de Super League bij de vrouwen

Dit zijn de toppers van speeldag 11 in de Super League bij de vrouwen
Foto: © photonews

Ook dit seizoen zou de Super League wel eens een erg leuk seizoen kunnen worden. Elke week beschouwen wij na op de wedstrijden van het afgelopen weekend met de toppers van de speeldag.

Anderlecht op titelkoers

We vallen in herhaling, maar er is eigenlijk niet veel meer aan te doen. Door de winst op vrijdag én in de inhaalmatch tegen Gent, lijkt de spanning nu al weg uit de Super League.

Paars-wit telt nu zeven punten meer dan Gent en al tien meer dan Genk. Zelfs na halvering van de punten voor de korte play-offs wordt dat al veel.

Lola Wajnblum

Lola Wajnblum is bij Standard weer helemaal boven water gekomen. De manier waarop ze in Heist scoorde afgelopen weekend: fenomenaal.

De aanvalster van de Rouchettes is ondertussen al enkele keren opgenomen in de selecties van Ives Serneels, wat haar het nodige vertrouwen moet geven.

Heist & OH Leuven

Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is. Heist en OH Leuven hebben wat dat betreft dan misschien wel een respectievelijk grote en minder grote achterstand op de rest, ze verdedigen zich steevast kranig.

De Leuvenaars zat het de voorbije weken op een of andere manier niet mee, hopelijk kan dat in de toekomst alsnog iets opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties