Red Flame Tessa Wullaert heeft mysterieuze transferplannen: "Ik heb echt in mijn hoofd wat ik wil, de gesprekken zijn gaande"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties

Tessa Wullaert was afgelopen voormiddag te gast in het het (politieke)praatprogramma 'De Zevende Dag' en onze Red Flame had het onder andere over haar toekomst. De Gouden Schoen van het Duitse Wolfsburg is volop bezig met een transfer, zo blijkt.

De 24-jarige aanvalster wilde nog niet te veel verklappen, maar lichtte op de openbare omroep toch al voorzichtig een tipje van de sluier op: "Ik heb bij Wolfsburg nog een contract tot eind dit seizoen. En dan? Dat is de vraag. Ik kan er momenteel nog geen antwoord op geven."

Wordt het Engeland?

'Slimste Mens ter Wereld' Xavier Taveirne probeert toch te vissen, maar Wullaert geeft weinig prijs: "Spanje? Waarschijnlijk niet. Engeland? Misschien. De transferperiode loopt tot eind augustus. Ik heb één favoriete club, ik heb echt in mijn hoofd wat ik wil en wordt het die bestemming niet dan blijft het Wolfsburg. Of er als gesproken is? De gesprekken zijn gaande", klinkt het mysterieus.

Gewoon bij Wolfsburg blijven, is echter ook een valabele optie voor topspeelster Tessa Wullaert: "Zeker, ik zit daar heel goed. Eigenlijk moet ik daar echt niet weg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties