Vlak voor bekerclash - speelster van Gent is al van kindsbeen af fan van Anderlecht: "We zijn misschien jonger, maar willen paars-wit graag kloppen nu"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Tubeke
| 0 reacties

Shari Van Belle over de clash tussen AA Gent en Anderlecht in de kwartfinale van de Beker van België

Vlak voor bekerclash - speelster van Gent is al van kindsbeen af fan van Anderlecht: "We zijn misschien jonger, maar willen paars-wit graag kloppen nu"
Foto: © photonews

Voor de KAA Gent Ladies is het vrijdagavond misschien wel dé match van het seizoen. De regerend bekerwinnaar wil opnieuw een prijsje pakken en dan moet in eigen huis ... Anderlecht voor de bijl. Makkelijk wordt dat niet, maar bij de Buffalo's kijken ze wel uit naar het duel.

"Of het de match van het jaar is? Misschien wel, maar we willen onszelf ook niet te veel druk opleggen", aldus linksachter Shari Van Belle van de KAA Gent Ladies. "Natuurlijk zouden we graag doorgaan en in een wedstrijd is misschien wel iets mogelijk, zeker thuis met de supporters erachter."

"We mogen ons niet laten verlammen door de druk. Anderlecht is op winterstage geweest, bij ons zijn er veel jonge meisjes die ook nog examens hebben gehad. Qua voorbereiding is het dus iets anders, maar we willen er absoluut het beste van maken."

Maturiteit en ervaring

"Zij hebben meer maturiteit en ervaring, dat is het grootste verschil tussen ons en Anderlecht. Maar wij spelen thuis, dus dat is een voordeel voor ons", aldus de Vlaams-Brabantse die zelf ooit nog bij paars-wit speelde en vroeger heftige Anderlechtfan was.

"Altijd geweest, inderdaad. Maar sinds ik bij Gent ben, ga ik ook af en toe eens mee naar de Buffalo's gaan kijken als teamuitje. Ik wilde altijd bij Anderlecht voetballen, maar het gaat goed bij Gent en ik wil nu vooral paars-wit eens kloppen. Sowieso."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties