Ons team van speeldag 12 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 12 in de Super League ziet er als volgt uit

2017 zit er al eventjes op, maar de laatste speeldag van het oude jaar werd nog niet helemaal aan een onderzoek onderworpen. Hoog tijd om dus nog even terug te blikken naar de bepalende speelsters van de drie wedstrijden. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Voor speeldag 12 moesten we even langer wachten, omdat de wedstrijd tussen Genk en OH Leuven pas half januari werd gespeeld. Vlak voor speeldag 13 - dinsdagavond - blikken we eindelijk terug.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 12 Lowiese Seynhaeve, die haar aandeel had in de 3-1 thuiszege van haar team tegen Standard. Niet dat ze zoveel werk had, maar ze stond er wel wanneer nodig.

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters: Laura De Neve speelde een controlerend uur voor Anderlecht tegen Heist, terwijl Vanwynsberghe en Vangheluwe het goed gesloten hielden voor Gent tegen Standard.

Middenveld

Op het middenveld was het vooral Genk dat de dienst uitmaakte. Hanssen en Loos in een dienende rol, Vanmechelen in een passende rol - zoals wel vaker dit seizoen. Emma Van Britsom zorgde dan weer voor twee assists in Gent - Standard.

Aanvalsters

Statistieken zeggen soms toch ook wel iets. Ella Van Kerkhoven scoorde vijf doelpunten tegen Heist, Gökhman een hattrick en Wijnants vier assists in 45 minuten. Reden genoeg om alledrie onze aanvalslinie te bevolken.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties