Onze prognose vs de realiteit halfweg: jong OH Leuven wilde kloof met play-off 1 dichten - "Niets is onmogelijk"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Onze prognose vs de realiteit halfweg: jong OH Leuven wilde kloof met play-off 1 dichten - "Niets is onmogelijk"
Foto: © Louis Evrard

De OH Ladies werden vorig seizoen vijfde en wilden dit seizoen beter doen. En dus mikken ze op play-off 1, al beseften ze zelf ook dat het met een jonge kern niet makkelijk zal zijn om dat doel te bereiken. Wij posteerden hen op vijf in onze prognose.

2017 was er eentje met goede en minder goede prestaties, ondertussen blikt de kern hoopvol vooruit naar het nieuwe jaar. Al moet het dan wel doen zonder trainster Niki Decock, die na de bekerwedstrijd in Kontich haar ontslag aanbood.

De wedstrijd tegen Standard op dinsdagavond kan meteen belangrijk zijn voor de Leuvenaars, want het doel is en blijft play-off 1 halen met een jonge kern. We posteerden OHL vooraf op vijf, voorlopig staan ze daar ook. Maar er is nog marge, zo blijkt.

Nog werk aan de winkel

"Het was een seizoen met ups en downs tot nu toe. Op zich doen we het wel goed, maar er zijn momenten waarin we fouten maken en die meteen cash betalen met doelpunten die we tegenkrijgen", beseft ook Celien Guns.

"Er is nog werk aan de winkel, maar we moeten er blijven voor knokken en elke keer opnieuw mikken op de overwinning. Het doel was en is nog steeds play-off 1 halen. Niets is onmogelijk, maar onze nederlaag in het begin van het seizoen tegen Heist was meteen wel zuur. Drie dure punten die het ons wat moeilijker maakten, maar er is nog niets gedaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties