Dit zijn de toppers van speeldag 13 in de Super League bij de vrouwen

Dit zijn de toppers van speeldag 13 in de Super League bij de vrouwen
Foto: © ladiesgenk/davyrietbergen

Ook dit seizoen zou de Super League wel eens een erg leuk seizoen kunnen worden. Elke week beschouwen wij na op de wedstrijden van het afgelopen weekend met de toppers van de speeldag.

OH Leuven maakt strijd om play-off 1 spannend

Ondertussen is de strijd om play-off 1 opnieuw wat spannender geworden. Met dank aan de tweede zege van OH Leuven tegen Standard. Interessant wordt het zo om de top-4.

Met dank ook aan De Frère, die twee keer scoorde, en een opgemerkt debuut van de piepjonge Jarne Teulings.

Anderlecht op titelkoers

We vallen in herhaling, maar de kloof tussen Anderlecht en zijn achtervolgers is ondertussen na dertien speeldagen al tien punten geworden op Genk en Gent.

Die spelen vrijdagavond tegen elkaar, dus de kloof kan dan nog groter worden. Met dank aan Tine De Caigny op dinsdsag, zij bekroonde een goede wedstrijd met een doelpunt in minuut 92.

Opvolging Vanmechelen

En ondertussen moest Genk het zonder Davinia Vanmechelen - vertrokken naar PSG - stellen. Met een geblesseerde Lien Mermans werd het dus puzzelen geblazen.

Amber Tysiak werd op de '10' geposteerd en leverde een erg nette prestatie af. Het leverde de Limburgers ook een overwinning op, dus is de opvolging misschien wel verzekerd.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws