Onze prognose vs de realiteit halfweg: Gent Ladies zetten opnieuw stappen

Redactie
| 0 reacties
Onze prognose vs de realiteit halfweg: Gent Ladies zetten opnieuw stappen
Foto: © Davy Rietbergen

De KAA Gent Ladies werden vorig seizoen derde in de competitie én ze wonnen de Beker van België. Beter doen? Dat leek haast onmogelijk. En toch zetten de Buffalo's opnieuw serieuze stappen.

Met Nicky Evrard en Elke Van Gorp verdwenen twee sterkhouders bij AA Gent, maar de vele 'jonkies' wisten dat verlies op te vangen. In doel doet Lowiese Seynhaeve het goed, vooraan zijn er verschillende scorende speelsters.

En dan is Amber Maximus nog op de terugweg, zij kan in 2018 een extra troef zijn zoals ze al in de kwartfinales van de Beker van België was tegen Anderlecht. In de stand is de kloof met paars-wit tien punten, maar in gekke play-offs kan misschien alles.

Erg jonge ploeg, maar elke match moet gespeeld worden

Temeer de Buffalo's week na week nog beter worden. Een erg jong, maar gretig team is het. Een nieuwe bekerzege? Het duel in Genk wordt mogelijk allesbepalend daartoe half april. En tussendoor ook in de competitie blijven meedoen. We hadden ze in onze prognose op twee gezet, voorlopig maken ze dat waar.

"We hebben een heel jonge groep, maar we willen zo dicht mogelijk aanleunen bij Anderlecht. Daar gaan we de komende maanden ook hard aan werken. En verder in de Beker van België ook zover mogelijk raken", is Shari Van Belle alvast ambitieus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws