Doet Anderlecht nieuw zaakje in Vrouwenclasico? OHL kan goede zaak doen in strijd om play-off 1, Gent - Genk om het zilver

Doet Anderlecht nieuw zaakje in Vrouwenclasico? OHL kan goede zaak doen in strijd om play-off 1, Gent - Genk om het zilver
Foto: © photonews

Speeldag 13 is nog maar net achter de rug, of daar is speeldag 14 alweer. Met opnieuw drie erg interessante duels. Na vanavond weten we alweer veel meer.

Anderlecht begint aan speeldag 14 met een voorsprong van tien punten in de stand en maakt zich op voor een Vrouwenclasico op het veld van Standard. Kunnen de Rouchettes net als hun mannelijke collega's stunten tegen paars-wit?

Strijd om plek 2 én om plek 4

Als Anderlecht wint, dan kan het alvast meer afstand nemen op een van de twee achtervolgers. Gent en Genk staan namelijk voorlopig samen op die tweede stek en zij nemen het tegen elkaar op in een belangrijk duel - tevens ook al een voorbereiding op de halve finale in de Beker van België voor beide teams.

En dan is er nog OH Leuven tegen Heist. Als de Leuvenaars opnieuw winnen, dan pakken ze zes op zes in vier dagen én komen ze mogelijk naast Standard op de vierde plek in de stand. De strijd om play-off 1 zou dan weer in alle hevigheid losbarsten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties