Ideetje voor de fans van KV Mechelen? Abonnees mogen gratis naar de vrouwenploeg kijken!

Redactie
| 0 reacties

Voor de mannen van KV Mechelen zit het seizoen er jammer genoeg op na de degradatie richting 1B. De vrouwen spelen echter wél nog enkele interessante duels. Misschien hét moment om even een kijkje te gaan nemen?

De A-vrouwen van KV Mechelen spelen in tweede nationale en staan daar op de derde plaats. Een plek die ze de komende weken maar wat graag willen bevestigen. En dus zijn de laatste (thuis)matchen belangrijk voor de Kakkers.

Tegen Sterrebeek staat op zaterdag 24 maart alvast een absolute kraker tegen het nummer 4 op het programma. De match wordt om 16.45 uur gespeeld op de Kleine Malinwa in Mechelen. Opgelet: voor abonnees van de mannen is deze match gewoon gratis te gaan bekijken.

Nog drie thuismatchen

Volgende wedstrijden van KV Mechelen Dames: 14 april (uit bij Anderlecht), 21 april om 16u45 thuis tegen Chastre, 5 mei in Veltem en 12 mei thuis om 16u45 tegen Pelt. 

En dan is er nog de familiedag bij KV Mechelen ook op 13 mei, waar gespeeld wordt met gemengde teams en er telkens minstens een vrouw op het veld moet staan. Vorig jaar was het overigens een groot succes - dat kan je HIER nog eens nalezen.

Inschrijven kan via DEZE LINK

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e Klasse B

Nieuwste reacties