Dit zijn de toppers van speeldag 19 in de Super League bij de vrouwen

Dit zijn de toppers van speeldag 19 in de Super League bij de vrouwen
Foto: © Robert Absolonne Lardot

Ook dit seizoen zou de Super League wel eens een erg leuk seizoen kunnen worden. Elke week beschouwen wij na op de wedstrijden van het afgelopen weekend met de toppers van de voorbije speeldag.

Standard

Viva Standard. Het wist voor de eerste thuisnederlaag van Anderlecht te zorgen dit seizoen en geeft zo de indruk dat de play-offs toch nog spannend kunnen worden.

De Rouchettes wisten paars-wit goed vast te zetten, Gelders was tegen haar ex-ploeg erg belangrijk en had een aandeel in alle doelpunten. 

Jonkies

OH Leuven speelde een goede wedstrijd op bezoek bij Heist, met flink wat speelsters van de U17 van België. Zo jong is Leuven dus. 

Het levert dit jaar geen play-off 1 op - dankzij de zege van Standard is de top-4 helemaal bekend - en toch: we mogen vooruitblikken op mogelijk nog interessante jaren.

Genk - Gent

Want ook Genk en Gent zorgden met veel jonkies voor een entertainende vrijdagavond, met vier doelpunten. 

Doordat er geen winnaar was in het duel, blijft de kloof met leider Anderlecht wel 18 punten. Met nog een match minder gespeeld, kunnen de Limburgers en de Buffalo's de kloof nog wel iets verkleinen, maar toch: er blijft 1 favoriet voor de play-offs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties