Ons team van speeldag 16 in de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 16 in de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs loeren om de deur, hoog tijd om nog even terug te blikken op wat inhaalspeeldagen. En dat doen we zoals bij de mannen met een veldje.

Speeldagen 15, 16, 17 en 18 kenden de nodige uitgestelde wedstrijden en het duurde dus even om alles hiervan te kunnen verwerken. Hier alvast de inspanningen voor speeldag 16.

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 16 opnieuw Louise Van Den Bergh. Ondanks de 4-1 nederlaag bij Gent was ze een uitblinkster met nog enkele prima reddingen. Bovendien hadden de meeste andere doelvrouwen deze speeldag weinig werk op te knappen. 

Verdedigsters

Achterin kiezen we voor drie speelsters. Jody Vangheluwe was belangrijk voor Gent - zeker in samenspel met Chloé Vande Velde op het  middenveld. Silke Vanwynsberghe deed als kapitein het slot op de deur, Laura Deloose was naar wekelijkse gewoonte een uitblinkster voor Anderlecht.

Middenveld

Op het middenveld kiezen we voor een scorende Lenie Onzia en een sterk recupererende Charlotte Tison, terwijl Vande Velde en Gelders bij hun teams draaischijven waren in de ruime overwinningen. Mede door hen wonnen Anderlecht, Gent en Standard op speeldag 16.

Aanvalsters

Een hattrick is altijd goed voor een stekje in het elftal van de week. Zowel Wolters voor Standard als Toloba voor Gent slaagden erin. Elena Dhont was dan weer goed voor flink wat assists tegen OH Leuven en mag zo mee in het elftal staan.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties