Ons team van speeldag 1 in de play-offs van de Super League ziet er als volgt uit

Ons team van speeldag 1 in de play-offs van de Super League ziet er als volgt uit

Het gaat oerend hard in de Super League. De play-offs zijn volop bezig, speeldag 2 loert al om de deur. Maar wie maakte indruk op speeldag 1?

Doelvrouw

In doel posteerden we voor speeldag 1 van de play-offs opnieuw Rani Coenen. Zij hield voor de tweede keer op rij in een week de nul op bezoek bij Standard en mag zo opnieuw een plekje in ons team boeken.

Verdedigsters

Sheryl Merchiers deed mee de wedstrijd kantelen tussen Gent en Anderlecht met uiteindelijk niet minder dan drie assists. Bij Genk speelde Weytjens achterin opnieuw een prima wedstrijd, terwijl we Kees voor de gelegenheid een rijtje laten zakken om plek te maken elders. 

Middenveld

Janssens speelde voor Genk een prima wedstrijd tegen Standard, terwijl Marie Minnaert in de eerste helft een voet had in de voorbereiding van twee Gentse doelpunten. Ook Loos (Genk) en Cranshoff (Standard) stonden er opnieuw als vanouds.

Aanvallers

Over statistieken gesproken, daar konden we ook voorin niet aan ontkomen: Ella Van Kerkhoven maakte er opnieuw drie en zit nu aan 25 voor Anderlecht, Celien Guns maakte er zelfs vier voor OH Leuven. Sarah Wijnants maakte dan weer het verschil namens paars-wit na de pauze.

Het team ziet er dan als volgt uit:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties